20. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

U13 – ďalší anlgický týždeň a séria U15B Ozorovce pokračuje.

3 min read

MŠK Považská Bytrica – U13 4:1 (2:1)


Gól: Bujna


Zápas sme začali ustráchane a pri našej snahe dostať sa postupným útokom už od brankára, sme pri výbornom pressingu domácich kopili chybu za chybou z čoho sme aj inkasovali. Pri zjednodušení rozohrávky sa hra postupne vyrovnala a zápas mal výborné tempo, ale druhý krát sa opäť tešili domáci. Tesne pred prestávkou znížil na 2:1 Bujna, keď prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Druhý polčas sme vo veľkom lejaku prebrali iniciatívu a boli sme miestami lepším tímom, mohli a mali sme vyrovnať. Lenže domáci sa po peknej kombinácii v krajnej vertikále dostali do našej 16tky, kde boli dôraznejší, rýchlejší a zvýšili na 3:1. V samom závere pri našom vabangu domáci upravili ešte po rohu na konečných 4:1. 


U13 – Horné Saliby 8:1 (4:0)

Góly: 2xScheer, 2xDian, 1xBujna, 1xNižňanský, 1xGuga, 1xvlastný


Výsledok hovorí o priebehu takmer všetko, dominovali sme počas celého zápasu, boli sme lepším tímom a vytvorili sme si veľkú prevahu, z ktorej pramenilo množstvo gólov. S výsledkom som ako tréner samozrejme spokojný, ale mrzí ma, že práve s takýmto súperom sme mohli do hry preniesť viacej útočných herných kombinácií, ktorým sa intenzívne venujeme v tréningovom procese.


U13 – TJ Slovan Hlohovec 0:2(0:1)


Výsledok poznačila červená karta Scheera hneď v úvode zápasu, kedy nešťastnou náhodou zasiahol hráča hostí do tváre. Po tejto situácii sme neboli vo svojej koži a naša hra nemala “ani hlavu ani pätu”. Snažili sme sa presadzovať individuálne, čo nám ale o 10tich veľmi nešlo a kopili sme jednu zlú nahrávku za druhou. Do druhého polčasu sme zmenili rozostavenie z 4-4-1 na 4-3-2 a zjednodušili sme rozohrávku. Hra sa vyrovnala a viac krát sme aj o 10tich pritlačili súpera a prinútili ho k jednoduchým odkopom. Chýbala lepšia finálna prihrávka, prípadne kreatívnejšie riešenie našich útočných akcií. Myslím, že sme si zaslúžili vyrovnanie. Stal sa ale opak, po nešťastnej rozohrávke našeho brankára ho hosťujúci hráč prehodil a zápas skončil 0:2.Chlapcom za druhý polčas ďakujem, pretože dokázali hrať vyrovnanú partiu aj o jedného hráča menej.

U15B Ozorovce postupne zdolali D.Naštice na jeho trávniku 1:9, potom doma Biskupice 7:0 a nakoniec vyhrali aj v Slatine vo výbornom zápase proti vekovo a výškovo urastenejším chlapcom 3:2, za čo si odniesli pochvalu od trénera Škorca. Ozorovce ťahajú šnúru 5 víťazstiev v rade, ktoré nie sú priorita, ale určite potešia. V tomto tíme ide hlavne o to, aby chalani, ktorí sa nezmestia na súpisku U13 dostali adekvátnu zápasovú záťaž.


Cez týždeň nás doma čakajú Piešťany a v sobotu cestujeme na Myjavu. Ozorovce privítajú v nedeľu na domácom trávniku Uhrovec.
VW