20. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

Turnaj U10 – spestrenie tréningového procesu

2 min read

Turnaj sa odohral v mestskej športovej hale v Bánovciach nad Bebravou 1.2.2020. Turnaja sa zúčastnilo 8 družstiev, FC Baník Prievidza, FC 1912 Topoľčany, FK Dubnica nV, Revel Trenčianské Teplice, MŠK Považská Bystrica, FC Vegum Dolné Vestenice a 2 družstvá našich zástupcov MFC Spartak BN modrí a bieli.

Turnaj bol kvalitne obsadený a naozaj sa bolo na čo pozerať, diváci, fanúšikovia či rodičia si museli prísť na svoje.
Naša U10 Modrí porazili najskôr FC Vegum, následne aj MŠK Považskú Bystricu a o prvenstvo v skupine sa stretli s FC Baník. Sekundu pred koncom sme viedli 1:0, ale po góle, ktorý priniesol až príliš veľa diskusií, či emócii na túto kategóriu, Baník vyrovnal a zásluhou lepšieho skóre postúpil do finále. Naši modrí tak odohrali zápas o 3.miesto s FK Dubnica opäť výsledkom 1:1 ale v rozstrele bol šťastnejší súper.
Naša U10 Bieli prehrala s Revel Tr.Teplice a potom remizovala aj s Topoľčanmi aj s FC Dubnica a v dodatočnom rozstrele im zostal len zápas o 7 miesto, v ktorom porazili FC Vegum.
Celkovo odohrali naše U10ny 8 zápasov s bilanciou 3 výhry, 4 remízy a 1 prehra so skóre 16:9 s čim som ako tréner nad mieru spokojný. Ešte viac ako výsledky ma ale zaujímal herný prejav oboch mužstiev, ktorý ma veľmi potešil, aj keď v individuálnych herných činnostiach nie všetci splnili moje očakávania. Najviac si cením konfrontáciu s FK Dubnica a FC Baník Prievidza, kde sme uhrali 3 remízy, ale herne sme boli viac ako vyrovnaný súper.

Výsledky našich prípraviek:

MFC BN modrí – FC Vegum 3:1

MFC bieli – Revel Tr.T 1:2

MFC modrí – MŠK PB 4:0

MFC bieli – FC 1912 T 2:2

MFC modrí – FC Baník PD 1:1

MFC bieli – FK Dubnica 1:1

zápas o 7.miesto

MFC bieli – FC Vegum 3:1

zápas o 3.miesto

MFC modrí – FK Dubnica 1:1 ( 2:3penalty)

Víťazom turnaja sa stal FC Baník Prievidza, ktorý porazil vo finále Revel Tr.Teplice 2:1

Individuálne ocenenia si podľa hlasovania trénerov odniesli: Adam Baláž BN ako naj obranca, Sebastián Néma PD ako naj strelec, Maxim Pavlík Tr.T ako talent turnaja a Milan Kopčan BN ako naj brankár turnaja.


Ďakujem všetkým zúčastneným, rodičom za pomoc pri organizácii a sponzorom za podporu našich talentov. Sponzori: Mäsiarstvo Vahala, Mäsiarstvo Hrbáček, Primapek a Pomy Látkovce.

VW