26. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

MFK Vrbové – MFC Spartak 3 : 1

2 min read

Do zápasa sme nevsúpili dobre. Domáci už v 6.min po dvoch rohových kpoch nastrelili brvno. V 11.min. pochybnej rozohrávke zachrańoval na dvakrát na brankovej čiare Kochan. V 17.min nás už domáci potrestali z priameho kopu, ktorému predchádzalo viacero individálnych chýb 1 : 0.

Po góle sa nám postupne podarilo dostať späť do zápasu, no boli to paradoxne domáci ktorí využili spornú situáciu v našek šestnástke a zvýšili stav na 2 : 0.

V 38.min sa dokázal individuálne presadiť Hugo Kyselica, no Jurak Laco jeho dobrú pihrávku zle spracoval a vytlačil sa mimo strelecký uhol. V zápätí sme si vypracovali v dobrej vzdialenosti štandardku a aj my sme ju dokázali premeniť strelou Kochana 2 : 1 a tak aj skončil prvý polčas.

Do druhého počasu sme naopak vstúpili aktívne a snažili sme sa o vyrovnanie. Domáci hrali razantne v osobných súbojoch, čo rozhodca viac krát akoby prehliadal.

V 62. min našu krídelnú akciu po centri striedajúceho Fraňa z ľavej strany už už išiel loptu do odkrytej domácej brány posielať Zita, no zo zadu braniaci hráč ho zasiahol do nohy. Rozhodcova píšťalka ale zosatla nemá.

Po spornom momente sme ale nezložili zbrane a ďalej sme sa snažili o vyrovnanie. Blízko k vyrovnanie bol Fraňo, no po dobrom centry z pravej strany trafil len bočnú sieť. Domáci dali zápasu definitívnu bodku po odpískanom pokutovom kope v 90 min.

Konečný výsledok 3 : 1.

PM