20. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

Futbalový turnaj dorastencov – U19 tento rok „ iba druhá “

2 min read

V sobotu 25.01.2020 sa v mestskej športovej hale v Partizánskom uskutočnil už štvrtý ročník halového turnaja dorastencov vo futbale, Memoriál Emila Mrázika. Na dobre zorganizovanom a kvalitne obsadenom turnaji za účasti desiatich tímov z okresov Partizánske, Prievidza, Topoľčany, Bánovce a Nové Mesto nad Váhom nechýbali ani obhajcovia minuloročného prvenstva, dorastenci bánovského Spartaka.

Tréner Mgr. Ondrej Kubík: „Halový turnaj bol pre nás akýmsi spestrením už začatej zimnej prípravy.  Aj tento rok sme chceli domov odchádzať ako víťazi, ale potvrdilo sa, že obhájiť titul je vždy ťažšie ako ho vyhrať prvýkrát. Vstup do turnaja sa nám vydaril, postupne sme porazili Topoľčany, Krušovce, Bošácu, a Bojnú. Skupinu sme vyhrali bez straty bodu a cez zápasy play off sme sa potom prebojovali až do samotného finále. Celkovo sme odohrali 7 zápasov, v ktorých sme herne dominovali, bohužiaľ, v tom poslednom sa nám nepodarilo streliť gól v riadnom hracom čase a nasledoval penaltový rozstrel. V pokutových kopoch, ktoré sú vždy lotériou, priala šťastena viac dorastencom OŠK Bošáca. Chalanom patrí poďakovanie za úspešné reprezentovanie klubu.

Káder MFC Spartak Bánovce U19: Patrik Guniš, Denis Tretinár, Filip Gális, Ľubomír Baško, Dárius Súkeník, Viktor Brida, Patrik Sluka, Dávid Matejček, Erik Divéky, Andreas Fraňo, Daniel Gábriš, tréner Mgr. Ondrej Kubík

Výsledky

Skupina

MFC Spartak BN U19 – MFK Topvar Topoľčany U19                        1:0

MFC Spartak BN U19 – TJ Slovan Krušovce                                         1:0

MFC Spartak BN U19 – OŠK Bošáca                                                       2:1

MFC Spartak BN U19 – TJ Slovan Bojná                                                2:1

Štvrťfinále

MFC Spartak BN U19 – MFK Topvar Topoľčany U17                        0:0 (3:2 pk)

Semifinále

MFC Spartak BN U19 – Atletico Novejsa Diviacka Nová Ves        3:0

Finále

MFC Spartak BN U19 – OŠK Bošáca                                                       0:0 (5:6pk)

(ok)