20. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

V XVI. kole jarnej časti nám radosť urobili opäť st. žiaci U15

2 min read

V XVI. kole jarnej časti nám radosť urobili opäť st. žiaci U/15.

MFC Spartak U15 – MŠO Štúrovo U15 10:1 (6:0)

V 16. kole II. ligy SZ sme za slnečného počasia privítali hostí zo Štúrova. Už samotný výsledok trénera Kováča hovorí sám za seba. O zápase bolo z našej strany rozhodnuté už v prvom polčase, kedy na novej svetelnej tabuli ukazovalo skóre 6:0. Druhý polčas sa niesol v tréningovom tempe a možnosť dostali aj chlapci z lavičky. Súperovi sme nastrieľali uctyhodných 10 gólov a upevnili si tak postavenie na popredných miestach tabuľky.
Záverom zhrnuté:
Naši chlapci k dobrému výkonu pridali aj desaťgólový strelecký účet a bavili sa futbalom. Po XVI. kole nám patrí s 31b/3.miesto. Už o týždeň v sobotu cestujeme na Myjavu, ktorej patrí 10 priečka.. Veríme že aj v XVII. kole st .žiaci opäť prinesú ďalšie body.
MFC Spartak U13 – MŠO Štúrovo U13 0:8 (0:5)

V druhom nedeľnom zápase sa garde otočilo a naši mladší žiaci sa opäť snažili odolávať zdatnému súperovi. Už v 1.min. po slabej malej domov nás súper potrestal. Do polčasu naše konto zaťažil hostia ešte 4 zásahmi. V druhej polovici zápasu sme inkasovali ďalšie 3 góly a tak súper odišiel na dolnú zem s plným bodovým ziskom a výhrou 0:8. U súperov sa strelecky
presadil talentovaný Mário Ďurač, ktorý nám strelil až 5 gólov.
Záverom zhrnuté:
Z dôvodu chorôb a dovoleniek muselo kategóriu mladších žiakov v nedeľu doplniť až kvarteto chlapcov z U11. Aj keď sa naši chlapci snažili udržiavať zo súperom krok, moc sa nám to nedarilo. Vekový, ale aj futbalový rozdiel bolo na ihrisku vidieť. Už sme si ako si zvykli, že naši chlapci to v tejto kategórii nemajú ľahké a víťazstiev býva ako šafránu. Našim chlapcom patrí po XVI. kole so 7b /14.miesto.