20. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

Prípravky: Bánovce – Partizánske

2 min read

U9: Bánovce – Partizánske 5 : 0 (3:0)

strelci gólov: L. Šiko 3, Gízel, Záhumenský

Marek Pristach (tréner U9) : Dnes nás preveril skutočne dobrý súper, ktorí nám nedaroval nič zadarmo. Keby to mám zhodnotiť od brankára, ako vždy nás Aďo podržal v bráne, obrana fungovala na 100%, i keď tam boli niektoré úseky hry kde sa sme nevedeli vymaniť z tlaku súpera.

V zálohe sme niekedy volili zbytočné kľučky “do hráča”, tlačili sme sa viac do stredu ako do krajov kde bolo viac priestoru.

V útoku by sme viac potrebovali viac kľudu, hlavne pri zakončení, využiť prečíslenie tri na dva, dva na jedna.

Ale aj tak dnes chalanom gratulujem k výhre a bojovnosti, ktorú predviedli.

U10: Bánovce – Partizánske 2 : 2 (0:1)

strelci: Ježík, Klačko

Chlapci boli posilnení tento zápas o 3 “navrátilcov” z U11. Hrali sme s Partizánskym vyrovnaný zápas, aj keď si myslím, že na našej strane bolo viacej chlapcov lepších v individuálnych činnostiach “jeden na jeden” a vedenie lopty.

V zápase padli pekné góly a viacero šancí zostalo nepremenených na oboch stranách. Čo by sme mali ale z našej strany zlepšiť je, aby chlapci v tejto kategórii už vedeli lepšie vyhodnotiť, že je lepšie po 1 či 2 klučkách loptu prihrať a vedieť sa už lepšie orientovať na ihrisku, či vedieť lepšie prepínať do defenzívy po strate lopty.

Ale je vidieť, že chalani sa poctivým prístupom k tréningovému procesu zlepšujú.

U11: Bánovce – Partizánske 4 : 2 (1:0)

strelci: Netopil, Duranka, Kubíny 2

Naša najstaršia prípravka v tomto zápase zabudla na nepresvedčivý výkon z Topoľčian a do súpera sa “zahryzla” od začiatku. Na túto kategóriu sa hral slušný kombinačný futbal z oboch strán.

Chalani predviedli niekoľko pekných akcií, za zmienku stojí ukážkový gól na 4:2, kedy po 2 nabehnutiach do tandemu od Netopíla a Cidoríka zakončoval do prázdnej brány Kubíny. Len tak ďalej chlapci.

Naše prípravky čakajú ďalší víkend silné Piešťany.

VW