19. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

U11 turnaj

2 min read

Dňa 12. februára 2023 sa v  športovej hale v Bánovciach nad Bebravou uskutočnil v poradí už druhý  zo série  turnajov prípraviek. Tentokrát si zmerali sily hráči a hráčky ročník   narodenia 2012/2010 a mladší. Do turnaja sa prihlásilo 6 mužstiev z okresov Partizánske, Prievidza, Topoľčany a Bánovce n/B. V hernom systéme každý s každým sa odohralo 15 zápasov. Prvenstvo i vďaka lepšiemu skóre si napokon  odniesli hráči  z Partizánskeho. Druhé miesto patrilo Handlovej. Naše mladé talenty obsadili napokon tretie miesto.

      Ceny najlepším mužstvám a jednotlivcom odovzdal člen výboru Igor Stránsky spolu so šeftrénerom mládeže Milošom Šagátom a odchovankyňa nášho klubu Sparkak Bánovce n/B, hráčka Slovana Bratislava a  reprezentantka SR do 19 rokov Sofia Škerdová. 

      V  tejto v a vekovej kategórii opäť nešlo o výsledky, ale radosť z hry a športové vyžitie.  Turnaj splnil  očakávania nielen rodičov a divákov, ale hlavne detí, ktoré sa zamilovali do futbalovej lopty.

     Organizátor turnaja MFC Spartak aj touto cestou ďakuje  mestu Bánovce n/B a hlavnému sponzorovi  Ekodiel BN  za materiálnu pomoc. Poďakovanie patrí aj všetkým hráčom-hráčkam,  rodičom a trénerovi kategórie U-11 MFC  Ivanovi Klačkovi za účasť, pomoc a spoluprácu pri organizovaní turnaja.

            Celkové poradie:                                           Najlepší hráč

  1. Tempo Partizánske                                       Adam     Štrbka
  2. Baník   Handlová                                          Martin    Fifilina                                                 
  3. MFC    Spartak Bánovce U-11                      Šimon    Guniš
  4. Baník   Lehota P. Vtáčnikom                        Tomáš   Oršula
  5. Slovan Šimonovany                                      Filip       Gašparovič
  6. FC       Topoľčany                                          Tobias   Hula

                                                                                       TM:  M.Š.+I.K