26. apríla 2024

Mestský FC Spartak

Spoločne pre futbal …

Sumár víkendu 12-13.3.

2 min read

U13 MFC Spartak – TJ Tempo Partizánske 0:0 (0:0)


Dnes sme mohli šťastne vyhrať, ale aj smolne prehrať. Remíza bola vzhľadom na počet gólových šancí na oboch stranách asi spravodlivá. Hostia pohrozili v prvom polčase 2 strelami spoza 16tky, ktoré vyriešil Múčka a naše “úniky” cez Bujnu, Nižňanského a Janíka riešila obranná štvorica hosťujúcich zadákov.

Druhý polčas sme začali hneď v prvej minúte únikom Scheera, ale pozorne chytajúci brankár hostí situáciu ustál. Tak isto vychytal aj z ľavej strany zakončujúceho Janíka, Lukáča či po pravej strane unikajúceho Bujnu. Na druhej strane pohrozili hostia 2 x, keď z pravej strany minuli tesne našu bránku a pri druhej strele zachránil Múčka aj s trochou štastia. Ku koncu sme mohli byť šťastnejší ale my, pretože zakončoval nebezpecne Lukáč, kedy ale mohol voliť skôr prihrávku na osamoteného Bujnu, neskôr chytil hosťujúci brankár bravúrne aj strelu Sányho spoza 16tky a v poslednej minúte zakončoval ešte raz Bujna z pravej stranym, ale pozorný brankár hostí bol opäť na svojom mieste.

Vo štvrtok odohráme prípravný zápas proti Vesteniciam U15 a náš rezervný tím proti Podlužanom U15.

V nedeľu cestujeme do Nových Zámkov. 

VW

U15 MFC Spartak – TJ Tempo Partizánske 0:1 (0:0)

Po vysokej domácej prehre s Topoľčanmi sme opäť na našej umelej tráve privítali mužstvo z Partizánskeho hrajúce o špicu tabuľky. Aj v tomto zápase naši chlapci podali dobrý výkon, ale na body to nestačilo. Diváci sa mali načo pozerať. Naši chlapci si v priebehu zápasu vypracovali množstvo šancí, hlavne výborné akcie Krála, Adamusa, Heriana ale aj Špidlíka zostali hlavne vďaka brankárovi súpera Pavličkovi nevyužité. Na opačnej strane pri šanciach hostí nás podržal obrannými zákrokmi Oskar Maťas a taktiež brankár Oliver Hinca.
Jediný zásah súpera do čierneho prišiel v 53 min., keď Vlha strelil jediný gól zápasu, ktorý rozhodol o zisku 3b. V zápase v ktorom hralo 2 mužstvo v tabuľke s 15 nebolo vidieť žiadneho rozdielu. Dokonca sme boli bližšie k víťazstvu ako hostia. Chýbalo nám však povestné futbalové šťastie.
Našim hráčom patrí naďalej 15. priečka. V ďalšom 19. kole cestujú naši chlapci do N. Zámkov, ktorým patrí 8.miesto. Veríme že nadviažu na posledné dobré výkony a prinesú aj body.

muži FK Bestrent Horná Krupá – MFC Spartak 4:1 (3:0)

gól MFC Kochan